Kursutbud

Vårt kursutbud hösten 2024

Nosework och övriga hundkurser.

Nosework Steg 1

1695 kr

Du och din hund får lära er grunderna i nosework. Vi tränar på att få ett intresse för att söka, hur vi lär in doften eukalyptus. Tränar på att söka efter eukalyptus inomhus och i behållare.

Nosework Steg 4

1695 kr

I den här kursen trappar vi upp ytterligare i träningen och börjar söka efter fler gömmor, oåtkomliga och svåråtkomliga gömmor. Fler sökområden och tittar på hur vi ökar hundarnas uthållighet i söken.

Nosework Steg 2

1695kr

Vi fortsätter söka efter doften eukalyptus och lägger nu till utomhus och fordonssök.

Tävlingskurs

1350 kr

Är du nyfiken på att börja tävla? I den här kursen går vi igenom vad du behöver veta innan, under och efter tävling. Vi gör tävlingslika sök i samtliga momenten i klass 1. Målet med kursen är att ge dig en trygg grund innan du ger dig ut på din första tävling.

Nosework Steg 3

1695 kr

Vi börjar avancera med större sökområden, börjar titta på markeringar, tidiga gömmor, högre gömmor. Vi tränar på att söka i alla fyra momenten inomhus, behållare, utomhus och fordon.

Mot klass 2

1695 kr

Är du redo att gå vidare till klass 2 i din noseworkträning? Då kanske den här kursen är något för dig. Här tittar vi på vad som skiljer sig mellan klass 1 och 2, vad behöver vi utveckla mer för att komma vidare i vår träning?

Valpkurs

1550 kr

Ge din valp en trygg och fin start i livet. Vi bygger en fin grund att stå på med fokus på glädje och relation.

Unghundskurs

1550 kr

En fortsättning på valpkursen.

Klickerträning grundkurs

1350 kr

I den här kursen får du lära dig hur du och din hund kommer igång med klickerträning. Vi går igenom begrepp som motivation och engagemang, timing, shaping, baklängeskedjning m.m

Klickertricks

1695 kr

En rolig kurs där vi med hjälp av klicker lär hunden att göra trick, hustomtesysslor som stänga skåp, ta av sockan och mycket mer.